Kako je jadno citati komentare od multietnicara. Evropski Jerusalem podivljao haha. Hajde u zdravlje jadni bili. Sretan Vaskrs/Uskrs svima koji slave.
Neznam kako i zašto naprasno i prvobitno bez pozdrava smo se distancirali. Nekako čovjek ispriča možda i previše pa ostane bez riječi. Spominjo sam ti na poslu neke komplexe i ljudske nebuloze previranja. Koja su kulminirala do te.mjere da sam promjenio firmu i od maja radim na drugom radnom mjestu. 28 marta sam im rekao da odlazim i april je bio pre čudan mjesec. Zatvara se firma od 4 čovjeka. Trebaju papirologiju svu srediti nije naivno. Valja tu boraviti i raditi i čekati 30 april da idem. U medjuvremenu auto uzimam taj april sve papire i plus te gluposti. Radim sada kod apsolutnog giganta na ovim prostorima kod maxillofacijalnog hirurga znaš grad moj pa ukucaj žena je u pitanju. Sama moja stolica na kojoj radim košta 30.000 €. Najmodernijim metodama radimo sve sa laserima skoro. Mislim ustvari siguran sam da za australijom ne zaostajemo.
Hi :) Mene koliko pamcenje sluzi, a sluzi Bogami, ja sam zadnja tebi napisala post. Malo sam se i cudila da nisi odgovorio na njega. Nije bilo nista uvredljivo, mozda ona oklagija :)))). Neka si promjenio firmu ako nisi bio zadovoljan. Vidim Alfa Romeo je stiga, mnogo srece za volanom i pazi se, vidis i sam svaki dan neka saobracajka. Kod mene nista novo, jedino sam imala peh sa krajnikom pa su mi malo sjeckali i reckali, ali sad je sve u redu. Da kucnem u drvo :))) rekose mi da sam zakacila neku bakteriju. Zato sam ti pisala, pazi se. Kad si u dodiru sa ljudima sva sta se moze zalijepiti.Covjek nikad ne zna. Puno te pozdravljam,ostaj mi zivo i zdravo.
Prikaži sve komentare (118)