Čitam ove rusofile i ne mogu vjerovati očima što pročitaju. A da vam ruje dođu na granicu bilo bi "heljp ameri, nato, mama, tata, bilo ko..." E jeste jadni to je za ne vjerovati.
Pa nije baš tako. Naravno da su nama saveznici Ameri a ne Ruje. Naravno i da je to zbog njihovog interesa, ali i našeg. Ali objektivno, ovdje su Ameri Rujama udarili na "granicu" (interese) desetinama hiljada km od USA. I sada Rusi rade isto ono što je zapad radio prije mjesec ili dva. I u čemu je problem? Problem je što su Ruščine malo zajebane da bi ih se ovako odradilo. Trebalo je životinju pustiti da spava a ne je razjarivati bezveze. Lako je sa njima kada se uspavaju, ali ovo sada je već problem...
SA071 Zar ti stvarno misliš da rusi mogu amerima vode donijeti??? Ma nebudi smiješan. Pa ovi su im na granicu došli, a tek će im doći kad sve ovo završi s Ukrajinom. Rusi su ko pijani medo; opasni su ako padnu, mogli bi koga prignječiti, zato ameri taktiziraju. Čekaj samo otegne li se ovo kad im CIA zakuva 4-5 ratova u regiji hćeš Gruziju, hoćeš Čečeniju itd. pa kad ruje ne budu znali odkud udara. Ma daaaaj.
Prikaži sve komentare (218)