Vidim ovaj naslov na Naslovnici, i ispod "članak" o porukama na bocama vode Jana. I kontam toliko gluposti i prodane duše. Sramota je da ovako reklamirate Janu, pored toliko naše vode, vi ste prodali dušu za duplo skuplju uvoznu vodu. Jeste li sretni zarađenim parama od reklame, prodane duše?
Dunja, razumijem i slažem se. Ali me nervira što se toliko promoviše trana voda, jer BiH je bogata vodom i imamo je na sve strane, i opet neki ljudi kupuju uvoznu skuplju vodu, Janu il' koju god. To je čisto briga za našu domaću ekonomiju :)
Da :( Sasvim si upravu. Sjećam se baš u Mepasu u Mostaru (ožedni se tamo na onim temperaturama :) otišla u podrumu da kupim vodu iz frižidera, kad tamo samo Jana u frižideru, a Olimpija na polici, i nijedna druga domaća na vidiku :( I baš tako ima domaćih pakovanja vode za koje nismo ni čuli. A i drugih proizvoda. I ko se ne informiše, onda nije ni svjestan o nekim domaćim proizvodima. Pa čak i mi koji se trudimo kupovati domaće proizvode nismo svjesni da su neki proizvodi domaći. A kako kažu, reklama je 80% prodaje proizvoda, a mnogima žao uložiti u reklamu :/
Prikaži sve komentare (68)