Neka se sada federalna uprava osveti ovim siptarima ovde u bosni. Goni sve siptare iz bosne , po sarajevu kada hodam imam osjecaj da sam u tirani ili n. pazaru ali nikako osjecaj da sam u bosni. Nakotilo se ovih zausljanih smradova siptarskih, koji kada se zapucalo u bosnu pobjegli u siptariju a kada je zapucalo u siptariji pobjegli za bosnu. Marsh napolje siptari , mozemo mi bez vasih buhtlji ljepina i hljeba samo sikter iz bosne
providna ti ta,cija je zasluga za opstanak Sarajeva a drugo zbog ne priznananja gubimo na milijone za izvoz na Kosovo. sta bi trebalo nase u inostranstvi protjerati sve za BiH,cak grade svoje bogomolje po inostranstvu i niko im se ne mijesa,zato strani ulagaci bjeze iz BiH jer smo neljubazan narod.
ercegovac--probudi se ba iz tog zimskog sna nije vam uspijelo da naselite srbe na kosvo ,malo nesto ste naselili pa kosovo je uvjek bilo albansko a istina je srbija izvozi masovno na kosovu,i to sve pise na albanskom oni su davno shvatili da je kosovo republika a kome se nesvidja eto mu karpata od dakle je dosao.
Prikaži sve komentare (169)