ZA VANJSKU POLITIKU NE POSTOJI R.S. POSTOJI SAMO BOSNA I HERCEGOVINA !! ZA VANJSKU POLITIKU NE POSTOJI R.S. POSTOJI SAMO BOSNA I HERCEGOVINA !! ZA VANJSKU POLITIKU NE POSTOJI R.S. POSTOJI SAMO BOSNA I HERCEGOVINA !! ZA VANJSKU POLITIKU NE POSTOJI R.S. POSTOJI SAMO BOSNA I HERCEGOVINA !!
Jarane džaba im to objašnjavati pa ljudi koji vjeruju da je entitet RS država glasaju za Do_dicka on ih svlači u ravan zadnja su sirotinja al od svoje zadojenosti tuđom krvlju, imanjima genocidom to nevide, koliko slijep moraš biti da nevidiš kad recimo dođeš bilo gdje na granicu između BiH i srbijice da tu imaš ljude iz Granične policije Bosne i Hercegovine koji te zaustave i kad izađeš iz BiH ulaziš u srbijicu i tamo te čeka Granična služba srbijice traši ti pasoš, pita imaš li šta prijaviti ... i genocidaši koji vise po Klix-u sve to niječu, mislim budale sve da nevjeruješ.
@Aleksandar MK, ma jašta samo za Do_dicka odkako je on na vlasti manji BH entitet cvjeta samo za Do-dicka povećo vam platu 5% za čitavo vrijeme vladavine, vodi kompletan narod lagano u izolaciju od čitavog normalnog svijeta što nama paše iskreno govoreći.
Prikaži sve komentare (76)