Prije dvije sedmice, vozim se u auto sa zenom, svastikom i prijateljem. Prosli smo stup i one radove, dakle vise nema pjesackog do sljedec semafora. Ja sam bio vozio jedna km/h sto je ujedno i ogranicenje od stupa do sljedeceg semafora. Odjednom zena prelazi cestu.. Sekunda hvalila da je udarim. Ja sam zelio da se obracunam sa njom jer sam mogao zbog nje zagraviti u zatvoru, ali me ovi moji iz auto dovedose u red. Zatim sam pozvao Policiju da je ako nista, sankcionise, medutim, policija mi je samo rekla, da ima takvih slucajeva dosta, i da vozac treba da pazi maksimalno. Vidite? Ja razumijem, mi u autima sto u oklopu i sastavim je nebitno vozio neko 100 ili 40 opet moze doci do smrtnog slucaja, cisto u ovakvim sitvacijama najcesce budu kombi udarci u glavu koji se zadobiju. Ali neka mi neko objasni, sta zena radi na ulici a pjesacki od toga, 300 m ispred i 300 m iza! Ovo je takoder za krivicne prijave.
Jedino rijesenje za nas grad, su kamere i druge nema. Sto ostrije kazne za vozace, ali takoder i za pjesake koji ne postuju pravila. Takoder, trebali bi se izliti betonski zidici na svim tramvajskim stajalistima, a ne one jebene aluminijste stangice u koje kada auto udari, odvali sve i jednu. Vako kada udari u zidic, makar ce pjesaci ostati sigurni... Ali kome ovo reci, zivis u *** drzavi, pa prema tome, sjedi, suti i pusi... Evo danas, tri zivota odese. Ovo proljece je gadno vrijeme. Dosta ljudi pocini samoubistvo na proljece, ali takoder, desi se i ovakvim slucajeva podosta...
Veće govedo si ti što ostavljaš takve komentare na ovakvu temu. Momak koji je vidio je objasnio situaciju, eto vas dvojica bolje znate.
Prikaži sve komentare (223)