"Ne volim ja Turke samo zato što su Turci, niti Bošnjake samo zato što su Bošnjaci, nego zato što ih je sviju stvorio isti Stvoritelj", rekao je turski premijer. Za ovo Kapa do Zemlje.....Mi smo Bošnjaci,Oni su Turci,ali imamo mnogo zajedničkog, Vjera,Kultura,Pomalo jezik.....Zato njima naj više trebamo vjerovati,nemamo kome drugom!!!!
Kao 1. .... Turska kada je osvajala Bosnu,tad u njoj nisu živjeli Muslimani,tako da to za mene nisu Kolonijalisti... Kao drugo,Turska je zadnja država koja će ti uništiti Bosnu sada,kada u njoj žive muslimani,njima da je to u Cilju,oni bi' je mogli za sat vremena sravnit.... Turska <3 Bosna
@Moja Džoja , Kako ne možeš shvatit,Ne nazivam se ja Turčinom,ja sam Bošnjak,ali ljudi barem nešto rade,investiraju kad mi nećemo,evo jedan Turčin je doš'o u ljeto , živio u mene u stanu,ima u planu izgraditi Tvornicu plastike,zaposlit će naše ljude,i naravno po mogučnosti će izvoziti to što napravimo,i jel bolje da njemu taj novac ide,nego nekom Srbinu koji drži npr. tvornicu Sokova a ubijao je naše ljude u ratu... A gdje ti je sad ta AustroUgarska??
Prikaži sve komentare (134)