On izgleda konta da se i tamo moze zafrkavati do mile volje kao kad igraju prijateljske utakmice reprezentacije. Moramo biti i realni i reci da neki nasi igraci nazalost imaju jos uvijek dosta seljackih manira. I ovo ce se sad vriti po medijima nekoliko dana - dabome da ce svi napisati "Bosanac Emir Spahic uradio ... " sto ce jos samo doprinijeti tome da nas ljudi gledaju kao primitivce. Ukratko, sram da te bude Spahicu !!!
kad sam ja govorio da je ovaj Emir seljak...jos kad je izvrijedjao policiajca u Zenici pri ulasku u hotel, tom prilikom je dobio prekršajni nalog, to znam iz pouzdanih izvora jer mi je otac u policiji,ali nas narod ne vjeruje i onda su me napadali na klixu.... pa onda se desi nedavni incident sa njim i Dzekom oko pritiska na Susica...
Oni momci su to fino objasnili na Mrezi na Federalnoj. Gadjati Izeta Hajrovica loptama na treningu (momka koji nas je, ako dobro izanaliziramo svojim golom ponajvecim dijelom i odveo na svjetsko), igrati petom i zafrkavati se sa Nasrijem u kaznenom u onoj utakmici sa Francuskom, ili udariti nekoga znatno mladjeg od sebe samarom na utakmici su za mene grozne stvari. Ne mrzim Emira Spahica koji je za reprezentaciju puno doprinio, ali mrzim ovakve ispade koji nam svima donose stetu i drago mi je da se konacno kriticki progovorilo o ovim negativnim pojavama.
Prikaži sve komentare (127)