možda je do mene, ali meni ove slike izgledaju prekrasno. ljudi nemaju para, pa im nije do izlazaka. muče svoje brige oko egzistencijalnih pitanja, kome je do šetnje.
džoja mostar je u ekonomskom pogledu prčvarnica kako zapadni tako i istočni dio. razlog zašto je zapadni dio razvijeniji posljedica je toga što jačim firmama (aluminijem, elektroprivredom herceg bosna....) i novcem raspolažu hrvati, a ne razlike u sposobnosti između mostarskih hrvata i bošnjaka. za mene su hrvati hercegovine strašno nacionalistički orijentirani i rijetko sam naišao na normalnog čovjeka među njima.
ovo što ti pišeš je dokaz samo da se ti osjećaš inferiorno, a nemaq potrebe za tim. dakle ta priča o većoj sposobnosti hrvata jednostavno nije utemeljena. bošnjak je osuđen na bijedu jer je okružena hrvatskom i srbijom koje preko tzv. prohrvatskih i prosrpskih stranaka (hdz-a i sds-a i sns-a sve čine da suzbiju ekonomiju bosne jer na taj način osiguravaju plasman svojih proizvoda. čisto ekonomski potez. inače hrvati u cjelini promatrano su zaduženi do guše, ekonomija im je u totalnom kolapsu spašava ih samo turizam da ne padnu skroz na koljena.
Prikaži sve komentare (51)