a ima svega,čim vidiš da je nasilan,posesivan treba bježati. najbolje su mi one koje se čude kad polomi boga u njima, a prije toga ih izolirao od svih, nigdje nije smjela, stalno imao ljubomorne i posesivne ispade. Što možeš očekivati od takvih? Malo više poštovanja ženama treba, a ne trpjeti kao da ima zlatan "kur.." nije vrijedno toga!!
''kao da ima zlatan kur..'' hahahahah a da li ima i to? Nemam iskustva sa takvima, hvala Bogu, ali sve nešto kontam, ako je neko toliko sebičan i bezobziran inače, vjerovatno je takav na svim poljima, pa i u krevetu, garant ga samo ''istrese'' i ode. Baš mi nije jasno šta ženu s pola grama mozga može privući na jednoj takvoj džukeli. Koristite mozak žene, izvlačite logične zaključke, ne morate uvijek da se opržite da bi znale da nešto ne valja, često se vidi i iz prve.
a što da ti kažem kad se neke tako ponašaju, trpe sve i svašta, svi se trude od prijatelja do roditelja, rodbine da maknu od budale, ali one i dalje opraštaju jer "on ih voli",,,to sve poremećeno!
Prikaži sve komentare (91)