Internet-plaćenici Stranke demokratske akcije (SDA) i SBB i državne bošnjačke mafije već mjesecima zagušuju medijski prostor agresivnim porukama i govorom mržnje koji se šalje putem portala
Reko sam ja davno da nam slijedi opet poslije izbora sklapanje pa rasklapanje koalicija između SDA i SDP-a baš kao što suu nam ukrali prošle 4 god. Evo do danas se nisu svađali jer su imali zajednički cilj, riješiti se Fahre jer im je očigledno kvario planove i čim su ga smijenili odma su njihovi plaćenici počeli pljuvati jedni po drugima. Ovaj je čist dokaz tome !!!
Da Bog da ih majka kukom po miljacki trazila i jedne i druge :) Pričaju o nekom moralu a jarane šta se meni desilo prije dva dana na sudu garantujem da takvih scena nema ni u Ruandi Zovu me zbog saobraćajke od prije skoro 2 god, koja je toliko jasna da je smiješno uopšte uzimati izjave. Kretao sam se glavnom cestom 40 do 50 kmh a levatu što me je udario znak stop još kolona auta 500 m i on izleti i udari me ali pošto je imao puno štete a gleda papak da nekako naplati pokušavaju mi uvaliti obostranu krivicu jer je papku stari komandir jedne od PU u gradu. Drug ti ne mozeš ni zamisliti na šta je to suđenje ličilo. Svi su u talu, sudinica, tuzilac ispred MUP-a i advokat i igraju mi pravu pozorišnu predstavu. Sudinica šatro trazi nešto ispod stola a drot maše prstom u fazonu kako bih trebao odgovoriti, advokat me pet puta pita jedno te isto jer mu se ne sviđa odgovor, ma cirkus pravi vjeruj, baš kao u nekoj banana drzavi. I onda mi ove sekretarice počnui pričati o njihovom moralu? Dva drota što su vršila uvišaj na mojoj strani a jedan od njih završio kriminalistiku prije rata al pošto nije nečiji rođo on je prašinar i nosa balone za puhanje. Oni se meni zale i mole me da ih s*** jer im je pun kufer stranačkih poltrona. Vjeruj toliko sam se iznervirao da mi je došlo da onu sudinicu i drota bacim kroz prozor. Pa majku vam yebem jesam li došao na sud ili sam došao da mi neko valja šibicu???? Ovo sve treba spaliti do temelja i nanovo graditi drzavu jer se toliko uhljupa nakotilo da ih ne mozeš ni bojnim otrovima istrijebiti !!! Izvini zbog dugog kom, al sam morao detaljno objasniti šta se dešava u institucijama pravde !!!
Prikaži sve komentare (189)