Ovako su fino nacisti u Nirnbergu trebali da tuze Jevreje za genocid. Hrvati su pocinili takve zlocine za vrijeme NDH, da bi komotno mogli da klece i mole za oprostaj dok postoje. Oni su izabrali laksu varijantu da optuze zrtvu za zlocine.
Tupamaros, nisu Hrvati nego ustaše. A to ti nisu sinonimi ni na srpskom, ni na hrvatskom, niti na bilo kojem jeziku. Nego znaš li koja je razlika između ustaša u onom i vas u zadnjem ratu? E pa Pavelić je došao na vlast državnim udarom, a vi ste zločin i zločinca izabrali na izborima. Zato vas Švabe staviše uz njihove naciste, jer su i oni izabrali Hitlera, kao i vi Miloševića. Zato kuš imbecilu!
Da, zlato moje pametno, u pravu si. Nisu Hrvati, nego ustase koji su bili Hrvati i nisu muslimani nego ustase koji su bili muslimani. Da ti bar odgovorim na prvi dio komentara, a ovaj dio u kojem poredis NDH i Milosevica, moracu da preskocim, jer bi ulazak u takvu raspravu zaista predstavljao pravu imbecilnost. Posto si ti takav provokator i degenerik da ti tako nesto pada na pamet, zaobidji me sledeci put. Ja razgovaram sa normalnijim ljudima, i samo par kretena poput tebe koje sam odabrao jer su mi simpaticni. Ti nisi. Probaj na nekom drugom mjestu. Mozda se neko drugi odluci da te pripitomi. Meni si previse odvratan. Pozdrav od Sase!
Prikaži sve komentare (168)