Na booking com, ocjena od klijenata za ovaj hotel je "5,3" Radon Plaze ocjena "8,2", hotela Europa "8,3", hotel Michele "8,5", hotel Old Town "9,0" itd
Recimo Radoncic jeste govno, mozda cak i radi za Srbiju kao spijuncina, mozda cak i suradjuje sa teskim kriminalcima, mozda iza njega stoji i prljavi kapital, ,sve je to mozda, ali u jednom je dobar. Pogledajte Avaz web stranicu, pogledajte Radon Plazu, vidi se da se radi o odrzavanim i dobro upravljanim stvarima. Recimo poredimo web stranicu Avaza i Oslobodjenja. Obadvije su privatne web stranice, novina iza BiH. Avaz web stranica aktuelna, redovno odrzavana sa mali brojem gresaka, s druge strane Oslobodjenje web stranica losa, ne odrzavana, nije aktivna, tacno se vidi samo iz toga da je losa i neodrzavana. Ista stvar i sa Radon Plazom. Sve sredjeno i uredjeno, imaju web stranicu na kojem prikazuju sasvim lijepo i kvalitetno sta nude, nalaze se na sve i jednoj web stranici za rezervacije koja postoji u svijetu, a znacajnija je, klijenti su im dali dobre ocjene, ocigledno da se radi o biznisu koji je pod kontrolom vlasnika i gdje vlasnik nastoji ponuditi sto bolju uslugu.
Zato Fikretu Abdicu 2014 godine moram priznati jednu stvar, Fahrudine Radoncicu, na jednom tim cestitam, a to je kako pod kontrolom drzis svoj biznis i drzis ga konkurentnim i aktuelnim. S druge strane vlasnicima privatnog Oslobodjenja, privatnog Holiday Hotela, medija kao sto su recimo Hayat, TV1 pa i drzavnim FTV, BHT i ostalima, vi zivite u proslosti, tako se ne moze i tako ne valja poslovati. Ugledajte se na Radoncica u tome.
Prikaži sve komentare (41)