Ako mislimo da smo nesto napravili znajte da nismo NISTA!!! Odsad pa nadalje treba svaki dan sve vise i vise ljudi da dolazi i jaci pritisak na vlast da bude dok se god GAMAD NE ISTJERA!!! NEMA PREDAJE!
Molim vas obratite paznju na ovo!! :D 102 povrijedena policajca jucer a pazite ovo /watch?v=vH5sDDh71WE U ukrajini taj dan tako intenzivni sukobi i samo 70 povrijedenih. Mi glupi da povjerujemo u ovih 102 policajca, jadnici su bez ikakve zastite bili kao sto smo vidjeli...
Puna podrska protestima, ne smije se stati sada. Protest protiv vlasti u FBiH narocito kantona i lopova u kantonalnim vlastima. Ovo nezadovoljstvo treba da se prelije na entitetski nivo, a onda i na drzavni. Samo se pitam gdje je sada Frenkie (Hajmo ih rusit) ili Dubioza Kolektiv (Suti i trpi), gdje je sada peder i sekularista Fedja Stukan, sto se on ne bije s vlastima. Takvi nas ne trebaju predvoditi. Mozda ce se oni u vlastima praviti da nisu culi nase zvizduke i nase povike lopovi, kao sto to radi lopov Nermin Niksic iz SDP-a i Lagumdzija, ali neka znaju federalne vlasti da je revoluciju izveo narod i narod ce odlucivati dalje. Smrt Dejtonskom fasisticko-lopovskom poretku.
Prikaži sve komentare (233)