Željko Komšić se, tek poslije sedam godina provedenih u Predsjedništvu BiH, sada po prvi put sjetio mladih ljudi, udvarajući im se sintagmom “baklje BiH“. Svi građani Bosne i Hercegovine su svjedoci da Komšić, kao član Predsjedništva BiH, do sada nije obezbijedio niti jednu stipendiju, niti jedan bilateralni sporazum, niti jednu konekciju, niti bilo šta što tim “bakljama BiH“ može pomoći u obrazovanju i sticanju znanja, kako bi bolje i jače svijetlile. Sa funkcije koju obnaša, Komšić mladima nije ponudio ništa izuzev praznih floskula, kojima želi pridobiti glasače na sljedećim izborima. Vrlo jeftino i vrlo nemoralno!
Tačno tako. Tužno je što niko ne vidi da je taj isti Komšić samo demagog, ništa drugo. Kadap ogledam unazad par godina i zapitam se šta je uradio, ali apsolutno ništa! ;)
Odličan komentar! U potpunosti se slažem. Volim ga i cijenim, ali ako ćemo ga gledati kao političara, na pitanje šta je uradio, ima samo jedno veliko NIŠTA! Građani trebaju biti samo realni i priznati to ;)
Prikaži sve komentare (284)