Zanimljivo je ponašanje Nikšića , kao i Vas većine na ovom forumu , da je bila zastava Hrvata u BiH poludili bi iako u Ustavu BiH piše da tu žive 3 konstitutivna naroda , pravite se slijepi , a svi znate da su pod tom zastavom ubijani Hrvati u Srednjoj Bosni kao i Bosnjaci pod šahovnicom , zar na utakmici nisu bile sluzbene zastave BiH??? Priglupi debil nasao kupiti politicke poene od isto tako priglupih ljudi, dok se država raspada on raspravlja o zastavi, na kraju krajeva u reprezentaciji igraju bar 4 Hrvata i Srbina razmisljate li da na taj nacin vrijedjate te igrace???
tako je, osim toga nije li upravo SDP nedavno predložio izmjene krivičnog zakona u pogledu zatvorskih kazni za navijače koji na bilo koji način vrijeđaju druge? koje licemjerstvo u državi majko mila.... dokle će više svi redom preko navijača skupljati političke poene???
quick_nick....znaš li ti šta bi tebi rekao Darthwader da te sretne... rekao bi ti: The dark side of the force is strong in you young Bosnian padawan...
Prikaži sve komentare (132)