Gledaj SDP-ovih megafona iz drzavne sluzbe. Sve sto je nekad bilo po nevladinim organizacijama, sad je u Vladi, na budzetu i megafonisu u ime Niksica i Lahgumdzije. Boli me briga, glasat necu, ali kome inteligenciju podcjenjujete, da nam bez Niksica zivota nema, mislis narod kreten. Poceli ste Dodikovu retoriku prosipati ovda, mislite narod ovce, Dodik brani Srpstvo sa 198 cm visine i 110 kg tezine, a Niksic brani socijalni mir, socijalnu pravdu, razvoj bla bla. Mislite narod ovca, vidjet cete u oktobru rezultate vasih megafona po Klixu i drugim portalima. "Strah me za sudbinu Niksica i njegove fotelje, necemo hl*** imati da jedemo ako ne bude" Evo sta vam porucujem: BiH je prezivjela i Hitlera i Tita i Staljina i Milosevica, Tudjmana, Aliju, i Bobana i Karadzica, prezivjet ce i Dodika, Covica, Lagumdziju i Niksica i Bevandu i Krajinu i Budimira. Pusite kur.ac svi!
BiH jos postoji a to je bila historijska pogreska. Bosnjaci ne stoje iza tog potpisa, nas Ustav je Ustav RBiH a ne Dejton.
@problemator od tebe sam i obrazovaniji i skolovaniji i gradjanin i prosao sam svijeta i gradova cobane. Pogledaj svoju statistiku ovdje i pogledaj moju po broju negativnih i pozitivnih glasova. Pogledaj i uporedi moje i svoje komentare. Ja nisam ovca za sisanje kao sto ti mislis da jesam, i nemoj Lagumdzijine megafone prosipati ovda. Osjetljiv sam na to bas kao i na SDA-ova i SBB-ova i SBiHovih saopstenja i izjava. Da vas nema, nas ne bi bilo. Vi nas cuvate, branite, pazite, hranite, odgajate, nema zivot nam je ugrozen bez vas...
Prikaži sve komentare (99)