EUTANAZIJA JE JEDINO ISPRAVNO RESENJE PASA LUTALICA !!! TE REGISTRACIJA SVIH VLASNIKA PASA I POVECANJE NOVCANIH KAZNI ZA NE ODGOVORNE VLASNIKE !!! DOSTA VISE OVIH BUDALA , PREVARANATA I NIHOVIH RASPUSTENIH DZUKELA-ŠKEVRIJA KOJE NIKO NE ZELI PA NI ONI SAMI OSIM NA ULICI I KOJE SAMO NERED PRAVE PO BH GRADOVIMA ! STOP IDIOTIZMU !!!
acti tj. kido (samo mjenjas ove nikove ko kurva klijente) Nego da ti odgovorim; evo pujdo ga napimplo vandredno samo za tebe !! Ali malo sam skeptican dali ces mu se svidjeti posto izgledas bolesno isfrustrirana ovim pravicnim predlogom zakona o eutanaziji pasa lutalica/dzukela/škevrija...a vidis pujdo je sretan i u mom vlasnistvu a ne u nicijem kao pomenute dzukele... Al hajde opet cu pokusati da mu predlozim da ga napimpla i da ga barem jednom primis u ta zvaljava usta jer ipak ide nova godina a i novi zakon pa reda bi bila da te pocasti svojim qurcem i 1 litrom sperme da ih malo ispere od lazi koje prosipas ovdje po forumu RETARDIRANA KUJO!!!
Ja mislim da si ti ipak ovdje jedina isfrustrirana a i slicne tebi tipa ove kuje tare-kiddo...A jedini qurac koji ti mozes primiti je upravo od psa lutalice pa usmislu toga vjerovano vam to najvise smeta sto necete imati gdje qurca traziti posto vas vjerovatno ni briferom nebi dotako ni jedan uredan i ozbiljan muskarac pa ste spale na Dzukele ! Uglavnom moram ti tuznu vijes saopstiti doso je kraj dzukelama a i vasem kurvanju na racun drzave i njenih postenih gradzana !
Prikaži sve komentare (1099)