klasicna statisticka propaganda likova iza kulisa kojima je jedini posao da destabilizuju i degradiraju sve islamsko sa istoka,kada su muslimanke imale sva prava taj "civilizirani",oprostite BARBARSKI ZAPAD je srao po putevima i zenu preprodavao kao roblje sto i danas rade al na sofisticiraniji nacin,bolje pogledajte stepen nasilja koje imate u svojoj avliji,skoro svaka 3 zene u evropi je zrtva porodicnog nasilja,da ne govorimo o tome sta za zapad predstavljaju zenske slobode,to je sinonim za kurvu !!!
Sta je sa Albanskom mafijom? To ti sam sebe demantujes da oni ne preprodaju tj trguju bijelim robljem i da su tu zene glavne zrtve bez obzira na njihovu religioznu ili nacionalnu pripadnost? Tebe nacionalizam ubija, nikad nisi ni zivio u Pakistanu, Afganistanu, Iraku, Iranu ili bilo kojoj drugoj Arapskoj/Islamskoj zemlji da vidis kakav tretman zene imaju tamo!!! Nisu sve zene "sinonim" kurve bez obzira dolaze li one sa Zapada ili Istoka.
care pogrijesio si adresu,mislim kako su piglu ovi lijeba,jel to ko god je sa nikom kosova ili je sa kosova je albanos,evo jedan kratak cas iz geodemografije za tebe,na Kosovu zive albanci,BOSNJACI (valjda ce ti biti odokativno),goranci,turci,romi,egipcani i drugi...edukuj se malo,e sad mene ne zanima sta rade POJEDINCI iz tamo nekih vukohebina u tim drzavama a koje "civilizirani" zapad uzima presedanom i uobicajenom praksom kod muslimana,drugo gledat sta rade muslimane danas nije isto sto i Islam,razdvojite malo to,ali ovavi tekstovi se copy paste sa krscanskih zapadnjackih medija i nisu nista drugo do patoloska mrznja,al zabole nas pedu
Prikaži sve komentare (30)