Ovo u videu i inače ponašanje sponzoruše je ženski instinkt i biološki potpuno normalno u podsvijesti svake žene da za produženje vrste traži partnera koji je najsposobniji za obezbjeđivanje životnih potrepština svom potomstvu. Obratite pažnju da sve kuknjave i osude zbog ponašanja sponzoruša su svojstvene muškarcima koji su slabijeg imovnog stanja i nesigurni u sebe. Drugi muškarci, čak i ako su ružni, nemaju njihovih ljubavnih problema.
Pricas gluposti, bil ti trazio sponzorusu da ti bude majka djeteta? Da znas da je s tobom iskljucivo radi para? I o kakvom potomstvu govoris, ona gleda sebe i svoje prohtjeve.
svatko moze osiromasiti preko noci, zamisli imas para ko blata ,atraktivnu zenu koju si ajmo reci kupio i dogodi se krah pa zenica mora spustiti apetite, manje trositi i sl. e takva koja je zbog para s tobom ce nestati u vidu magle dok ona kojoj je stalo bi ostala jer to ljudi koji vole rade! ne znam kako je zivjeti s osjecajem da je zena tu dok je para i strepiti da ne dode netko bogatiji...
Prikaži sve komentare (154)