Ovog čovjeka znam od 92-ge . Bili smo u istoj brigadi . Cijeli rat smo svi znali da je on čovjek SDA stranke , ustavri njena produzena ruka . Kao takav je bio kancelariski pacov koji nikad iz iste nije izašao . Bio je štabno piskaralo kojeg je komandant znao " sekretarica " :) Čovjek koji za 4 god rata nije naučio repetirati pištolj a ne nešto jače !! Sve to na stranu , nismo svi imali damu ratovati i nije mu zamjeriti puno ali ovo presvlačenje stranačkih dresova , odnos prema borcima , dodjeljivanje poslovnih prostora svojim ljudima , uzimanje para od istih kao protuuslugu o tim stvarima bi se moglo diskutiovati do sutra !! Jbg valjda proradili kompleksi i došlo njegovih 5 minuta pa se sad sveti svim onima koji su mu se smijali do juče :)
E svi ti kancelarijski ratni misevi,ili ti ga logisticari,danas su na polozajima zahvaljujuci nama koji smo krvarili u rovovima i njima obezbjedili da nas handre iz fotelja.Dok oni danas zivotare,pravi borci prezivljavaju.
Ma ok buraz , neko je morao ratovati . Da smo svi piskarali danas nas nebi bilo ali daj bar malo respekta . Bar on bi to trebao respektovati jer je sve gledao i pisao a ne da škartira te iste ljude koji su i njegove gu..zove branili . Znam pravo puno boraca , invalida koji su mu se obraćali i samo ih je zavlačio , dok svaki dan su redovi pred njegovom kancelarijom pretezno onih ljudi koji imaju pa im fali još malo .Nema veze , neće uvjek biti na funkciji . Valja proči kroz čaršiju a ne crveniti se !!!
Prikaži sve komentare (59)