Kako da ne,dozvolicemo vam da napravite jos jedan memorijalni centart,tipa potocara,pa da vas moramo vise puta godisnje slusati kako sirite mrznju,lazi i obmane.Opet ponavljam u federaciji radite sta vam je volja,ali u Republici Srpskoj nista od toga.Pavic zna da toprihvati moze se pozdraviti sa svojom politickom karijerom i vlastitom strankom,Nesto slicno je uradio Dragan Cavic kada je nicim izazvan priznao tzv genocid u Srebrenici iposle toga zavrsio svoju karijeru.
Spomenici se grade na mjestu zlocina. Citava Republika Sumska je memorijalni centar. Citav to svijet zna, svi to znaju. To je vasa najveca kazna. Svi na vas gledaju kao na pokvarena barbarska govna
Znas koliko mene boli sta misle amerikanci,pobili sve indijance,francuzi pobili nesrecne arape,njemci i italijani fasisti,ostatatk evrope saucesnici u fasizmu.Druze moj,zemaljska kugla je prepuna mrtvih.Kada se pocnu dizati srbima spomenici u tuzli,mostaru,capljini,sarajevu,zenici,krajini,i mi cemo to podrzavati,do tada nema od toga nista.I da na teritoriji RS je vise krvi proliveno i kostiju zatrpano moga naroda 1000 puta vise nego ostalih naroda.
Prikaži sve komentare (27)