Budalaštine u režiji SDAovaca. Ko eto ljudi mutavi, ne znaju šta je domaće i koji prodajni lanci su domaći pa im samo fali domaća tržnica da se bolje snađu. Mrš bagro priglupa/bezobrazna!
Najljepse je kad jutro pocne sa zdravim smjehom. Ako te je huja prosla napisi molim te : Jesi li vise od 0,1 sek razmisljao prije nego sto si reagovao.? Poz i hvala za smjeh
Nisam jarane. Nema se tu šta razmišljat više od 0.1 sekundu. Samo ti procesuiraj to koliko ti mozgu zatreba. Nabaci obavezno i taj "jutarnji zdravi osmijeh" ako ti se čini da te on čini pametnijim. Vidim gore iznad si ispričo gomuli gluposti o "provjerenim domaćim neprskanim proizvodima". To može samo neko ko sa domaćom proizvodnjom nema ništa, a ne nekog super-znanja. Nema zagađenijeg povrća i voća nego recimo iz Hercegovine. Nevjerovatno je čim sve oni rokaju to. Znaju jako dobro koliko je to kontaminirano i čak to uopšte ne jedu i time se hvale. Slična stvar važi i za mnoge druge. Naš seljak je kivan što mu se radi to što se radi i zadnja stvar koja mu je u glavi je da mu proizvod bude zdrav. Haj sad nastavi da baljezgaš, lijepo se smješkaj i prodaji levatima lekcije o životu. Vjerujem da ima kandidata kojima trebaju.
Prikaži sve komentare (38)