Pošto imam informacije iz prve ruke i malo činjenica treba navesti: - nije u pitanju članarina, nego sredstva za podršku studentskom aktivizmu; - upisom na fakultet svaki student je član, i ukoliko želi da se isčlani to može uraditi; - ovih 5 km, jedva da je uplatilo 15 000 studenata; - Ukoliko koristite GRAS karte, Centrotrans karte, treba da znate da je cijena pogodna upravo radi SPUS-a (sjetite se 50 km godisnje) - Prošla postava SPUS-a je uradila dva projekta za 200 000, dok sadašnja je uradila 40 projekata za 100 000 KM - Samo se sjetimo Bjelašnice gdje je SPUS za 8 KM omogucio studentima prevoz na bjelasnicu, ski kartu, i hranu (samo se tu isplati 10 puta tih 5 KM) - Treba spomenuti i UNSA ligu koju su ovi ljudi pokrenuli nakon 7 godina! - Također S - Malo je svaki dan trošiti po 10 KM na kafe a puno izdvojiti 10 KM za studentski aktivizam i stipendiranje studenata, Između ostalog imate njihovu stranicu pa im postavite pitanja gdje su vaše pare: https://www.facebook.com/sp.unsu
ne znam zasto u ovolikoj mjeri branis ove pljackase i barabe, nista od ovoga gore navedenog se nije placalo iz gore navedene clanarine! druga stvar, SPUS je nevladina organizacija i nema nikakvog smisla da svi moraju uplacivati 5 KM za clanstvo u nevladinoj organizaciji, a ja se sjecam da nisam mogao upisati godinu dok ne donesem potvrdu da sam uplatio petaka na racun SPUS-a. I nema smisla da otimaju pare od studenata koji ni ne zele da budu clan te organizacije! Mislim da znam ko se krije iza ovog nicka, Ammare!
Nisam Ammar, ali ga znam, išao je samnom u školu, kao i ti Edine. I nije nikakav pljčkaš, niti baraba. Ti si promjenio 10 fakulteta, i Bog zna na kojem si sada. Čovjek je postigao svojim radom više nego što ces ti ikada. Izmeđuostalog, koliko sam ja upoznat, a jesam bolje nego ti, ovdje je riječ o podršci, a ne o članarini.
Prikaži sve komentare (88)