Joj jesu Ustase poludile na Index-u, svaki mec pljuju po Bosni i Hercegovini, a narocito po Emiru Spahicu jer je rodjen u Dubrovniku a igra za Bosnu i Hercegovinu. Jest im krivo, ko da su oni izgubili a ne Slovacka. Citam slovacki portal www.sport.sk i prevodio sam komentare, ljudi sa mnogo respekta govore o nama, i kazu da bi vise voljeli vidjeti nas na svjetskom prvenstvu nego Grcku. Mrznja koju su ratni zlocinci Franjo Tudjman, Gojko Susak i Mate Boban usadili u Hrvate je neobjasnjiva. Ko da su Bosnjaci krivi za Vukovar, Sisak, Pakrac, Knin i druga mjesta. Ti pateticni iskompleksirani nacisti, nepriznati od svakoga, koji nemaju nista svoje u zapadnoj Hercegovini i po Zagrebu kojeg su naselili, jedina im je satisfakcija u njihovom mizernom zivotu ako kad Bosna i Hercegovina izgubi. A kad pobjedi crkavaju od muke. Ista stvar je i sa genocidnim troprstasima tzv. srbima pogotovo ovim iz Bosne i Hercegovine. BiH je pobijedila njima u inat, nek krepaju od muke fasisti. Smrt fasizmu.
Ima i dosta Hrvata koji su navijali za nas. Problem nisu Hrvati, problem su ovi nasi domaci Ustasi. Njih nemogu ni Hrvati, kamoli mi.
Ma *** im materina hrvatska koda su samo oni prolazili kroz govna u ratu Sto malo ne gledaju kako je u Tuznoj Srebrenici Majku im *** i oni nesto smiju ovdje napisat e sam kad im odem u onu hrvatsku sve cu im polupat sve samo kamen i u prozor pa da vide sta je bosna i sta je bosanac :)
Prikaži sve komentare (136)