Prvo nema SELJACINA pravo da trazi licnu kartu ni bilo koji osobni dokument...to moze samo ovlasteno sluzbeno lice to jest policijac..drugo da je meni ovako poletio da uzme telefon...ono malo cune nikad vise ne bi izvadio tom rukom da se popisa..vec bi mu mama pincetom vadila...*** im onaj mater koji je doveo stoku a oni njemu... !!
da te pitam ,, papcicu,, ,, KAKO ZNAS DA MU JE MALA CUNA,, DA TE NIJE NASAO BEZ KARTE , PA DA NISI MORAO TO PLATITI ,, PUSING-OM. drugo da sam ja revizor a ti da si me snimao, ja bi ti taj mob. usta nabio,, kopitaru krkanski,,.
@ no papak tebi fali jedinica u tom imenu pa da budeš No 1 papak, jer jesi papak i po svi građani jedne demokratske države imaju puno pravo da snimaju na javnim mjestima, ukoliko za to ne postoji ZAKONSKA ZABRANA. Pošto je tramvaj namjenjen svim građanima na slobodno korištenje (uz određenu nadoknadu) u istim je apsolutno dozvoljeno snimanje. U koliko taj isti revizor smatra da je ugrožen, onda je trebao obavijestiti nadležni organ, policiju, koja će dalje sprovoditi zakon, a ne da izvršava fizički napad na snimaoca. Ova situacija me tjera da stalno se vozim tramvajem i držim uključenu kameru kako bih snimao iste seljačine koji misle da su nešto pametni da prosipaju silu. A ti papak, prestani biti papak :D
Prikaži sve komentare (365)