Takvi su ti naši Bosanci i Hercegovci, tuđe je uvijek bolje.Zašto ne bi podržali Široki Brijeg, jedini klub koji je ostvario neki uspjeh, koji nas ne sramoti, bez obzira na rezultat, jer igra protiv puno bolje ekipe, treba otić, napunit stadion i nek' Italijani vide šta je navijanje :)
široki nije naš, ''navijači'' širokog nisu naši. NAŠI su oni koji vjeruju i podržavaju Bosnu i Hercegovinu, ne herceg bosnu. Nikada još nisam čuo himnu sa pecare, nisam vidio zastavu BiH, dok su to redovne pojave na Koševu i Grbavici. Likovi ne vole sami sebe, a ne nas, tako da ne vidim razlog zašto podržavati nekakav ''klub'' koji se ne definiše kao Bosanskohercegovački klub?
A jesi ti nekad čuo, da igrači Širokog ne podržavaju BiH ? Navijači su druga priča, ne ideš na utakmicu zbog njih, ne ideš njih da gledaš, ne igra njihova nacionalnost protiv Udinesea, već momci koji se bore, i igraju za razliku od nekih, i da oni jesu Bosanskohercegovači klub, i u ovo takmičenje su ušli kao predstavnici BiH, htjeli to oni ili ne :)
Prikaži sve komentare (90)