Pedofili prisiljavaju maloljetnu djecu na sex ili ih nagovore na to koristeci njihovo neiskustvo, lakomislenost i sl. Sa druge strane, homoseksualni odnos izmedju dvije punoljetne osobe je zasnovan na dobrovoljnosti i smatra se da je svaki punoljetni gradjanin sposoban da donosi odluke o tome i da snosi sve eventualne posljedice. Drzava kaznjava pedofile jer zeli zastiti djecu u onom uzrastu kada to nisu sama sposobna. Prema tome, priznavanje prava gay osobama NIKAKO ne znaci priznavanje ikakvih prava pedofilima. U pravu se mora dati jednaka zastita objema stranama, a priznavanje prava pedofilima da imaju sex sa djecom nikada ne moze biti u interesu djeteta.
Gay parovi udaraju direktno na opstojnost čovječanstva. Što je više njih, to je manje djece, a samim tim i opstanak ljudske vrste je upitan. Zbog čega je HOMOSEKSUALIZAM godinama i stoljećima (sve do prošlog stoljeća) u knjigama raznih naučnika i doktora obrađivan kao posebna BOLEST? Kome pokušavate nametnuti neku kvazi-toleranciju?
Homoseksualci su uvijek postojali u jednakom postotku kroz historiju,sto je i logicno.A i kad bi svi bili gej to ne znaci izumiranje ljudi.
Prikaži sve komentare (212)