Ovima sto seru i nazivaju djecu ljencugama i ne znam ti jos kako, evo da fino nacrtam kad ste retardirani: na ETF-u se upisnina naplacivala i REDOVNIM studentima iz ove kategorije, medju njima su bili odlicni studenti koje licno znam, svi koji su diplomirali su bili ucijenjeni od strane fakulteta da uplate sav novac, u suprotnom im nije bila dozvoljena odbrana diplomskog. Znaci, dzaba ti sto si ispolagao ispite, nema diplome dok ne das pare. i tako zaglavis ni na nebu ni na zemlji dok ne skuckas nesto jada da platis gnjidama za ono sto ti je zakonom omoguceno. Ta djeca su uplatila novac, majke su digle kredite, snalazili su se kako znaju ali nemaju svi tu mogucnost. Niko ne studira 10 godina jer mu je ceif, halo ljudi jeste li glupi, shvatite da je etf-u samo stalo da zgrnu sto vise para. Sad im gori pod nogama jer se pocelo otkrivati kakve su malverzacije radili pa uzeli muzafera za zrtveno jagnje.
sto se nisu zalili nadleznom ministarstvu? ? a jadno zrtveno jagnje, od svih studenata izbrali svi eto bash njega, zbog nepoznatog razloga, sigurno je i lazno optuzen da prepisuje i namjerno ga obaraju
svi pametni ovdje, pljujes po studentu, trebao je zavrsiti i sve platiti upravi i bio bi dobar, odlican, puna usta hvale za njega jer su ga nabili ko i ostale studente i napravili budalom. Oni krse zakon i tu je kraj price, a oni doktori nauka gledam na tv-u ne znaju sta da kazu pa osuli po momku. Neko te pita sto vrijedjas studente, a on kaze nisam, a na snimku na hayat tv-u se jano cuje da je reko taj vas dekan da se na drugim fakultetima profesori kurvaju a on je ko biva posten. Na medecini ne uzmaju toj djeci pare, ako je to ETF da uzima??? Nije se nista znalo o vama a sad se doznaje, dekan vam je neregularo imenovan za redovnog profesora i inspekcija mu je bila po tom pitanju i sve su mogucnosti da ce biti skinut->toliko od toj elektrotehnici. Tamo se ispostavilo da je najvise govnarije samo niko nije smio da o tome progovori dok nije dosao ovaj Muzafer.
Prikaži sve komentare (174)