sinoc sam gledao ovaj dogadjaj!!! tj prvi puta oko 18:30 i za ne povjerovati je da policija nijemo gleda grupu koja je napala momka kako trazi osvetu(koja se eto desila sinoc)i 10-ak minuta pokusavaju u autu da uvuku napadaca dok on i dalje pruza otpor jer zeli doci do momka kojeg su napali! policija je nijemo vec u 18:30 gledala urlikanja te grupe prema ulazu tog momka,vec tada su bacane kamenice prema prozoru pred policijom!!! oko 19h se sve razislo i momak napadnuti je ostao sam dok je poolicija mirno otisla jer je "zavrsila"posao tim sto je nekom napisala kaznu. B faza A polja je leglo kriminala i droge i djece koja se furaju na neke kriminalce iz filmova i to sinoc sto se desilo oko 21:30h je samo plod toga da se oni danas mogu puhati kako su polupali prozore neduznim komsijama. ovde je jedini problem policija koja nije u stanju da zastiti gradjane!!! treba napraviti zatvor samo za mladez iz B faze jer godinama sve gore postaje njihovo ponasanje!
Policija, pri tome mislim na ove obicne prasinare, nije duzna da stiti bilo koga. Oni imaju ulogu redara. Na zalost, sada je tako. Ranije su bila drugacija pravila, kada je Titina "milicija" bila garant za red i mir, i odradjivali su svoj posao odlicno. Nasi ljudi, naviknuti na neki drugi rezim, jos uvijek se nazalost pouzdaju u zastitu policije. Da su ovoj balavurdiji odvaljeni bubrezi veceras nakon prvog napada, tesko da bi se vratili da demonstriraju silu ponovo. Stoga pamet u glavu, policija nije tu da vas stiti, pobrinite se sami za to. Nekada im je dovoljno samo reci da su jaci i veci frajeri, jer je to ono sto u stvari zele. Ako ne, obicni suzavac je jeftin a djelotvoran, LEGALNO naoruzanje takodje djeluje terapeutski na ovakve napasnike. I nedajte da vam djeca ovakva postanu. :(
gospodine opis posla polisije je prvenstveno zastita gradana i njihove imovine,pa onda sprijecavanje i otkrivanje kriminala a ne da samo da policija obavlja poslove odnosno regulise saobracaj i to radi neprofesionalno jer samo kaznjava i to vecinom bijedu a kad je neka guzva u saobracaju ona neregulise saobracaj vec 100 ili 200 metara dalje zaustavlja i kaznjava.policija je za to placena i morala bi to raditi.
Prikaži sve komentare (199)