Roditelji dijete moraju izdrzavati bili oni u braku ili ne. Smuci mi se kad kazu ne radim ili ne zaradjujem dovoljno itd. Kako bi to dijete bilo hranjeno onda da nije doslo do razvoda?! Ne razumijem muskarca koji za nedavanje alimentacije nadje neki razlog, a znam ih koji nikad marke nisu dali, rade na crno ili su pobjegli u inostranstvo. I drzava je tu kriva. Dzaba su tu neke cifre kad sve ovisi o volji oca. Kad otac ne placa, drzava bi trebala isplacivati djetetu, a oca teretiti za dug.
dok je iznos realan slazem se. ako majka nije u stanju da financira djete uz predvidjenu realnu alimentaciju djete treba dati ocu ako otac zeli djete.
Ne slazem se s tim. Dijete treba da bude kod roditelja koji ce ga voljeti, paziti i odgovorno se brinuti o njemu. Ko ima vise ili manje novca ne bi uopce smjelo biti predmetom rasprave. Ima roditelja, kako oceva tako i majki, koji kao zele dijete pa ga uvale svojim roditeljima, a oni odose u provod. Sta znaci novac takvom djetetu? Neke se stvari kupiti ne mogu.
Prikaži sve komentare (38)