Najljepsi i najbolji fudbal igra upravo city. Niko im nista ne moze. Čuj argumenata Evertona eto city trosi najvise para a ni taj podatak nije tacan. Vise trose united liverpul i chelsea medjutim everton nije njih ni spomenuo. Kao sto neko rece ljetos ostali klubovi kao gore navedeni ulazu i kupuju skupe igrače a na kraju ne idu ni u CL ili dobiju titulu za najmanje dosudjenih kartona .
Liverpul da trosi vise ? Izvini drug ali ocigledno ne pratimo isti fudbal, united i celzi da, trose abnormalne pare a nista nemaju od toga, city trosi abnormalne pare ali ocigledno na dobar nacin za njih sto se tice igre, ali da kazes da liverpul trosi vise to je van pameti
@User1851-i postoji novinski članak o tome koliko su trošili klubovi PL.U tom članku postoji i prihod od prodaje igrača.Iznenadićeš se kada pročitaš koliko je igrača Liverpul dovodioi skupo plaćao.Kada vidiš neka imena bićeš u šoku šta su dovodili.Dobra stvar za Liverpul je bila prodaja po čemu su bili uspješniji i od Benfike i Porta.U članku se govori o ukupnoj vrijednosti prodatih igrača a ne o zaradi od prodaje (tu su Benfika,Porto,Šahtar... nedodirljivi).
Prikaži sve komentare (11)