ali ih razotkri kojovic kojeg umalo nisu lincovali juce na sjednici. takav nemoral onih lopova iz vlade necete vidjeti nadaleko.da i trunku obraza imaju dali bi svi ostavku.ne vidim da iko ista komentarise u vezi sramnog povecanja placa po 700km onih iz vlade. pa to su i vase pare.ma da, lakse je po jadnim radnicima koji samo traze svoje i svoja prava. sramota me s kakvim to ljudim zivim u ovom mom gradu . podrska radnicima gras-a.
Platu nisu povecali zato sto su htjeli, nego zato sto su sindikati trazili povecanje osnovice plate i prijetili kolektivnim strajkom, tako da je svima plata povecana prema koeficijentima, a ne samo njima. Ova SBB-SDP gamad samo izvlace iz konteksta sto njima odgovara i sire dezinformacije i lazi. Za povecanje plata poslanicima zahvali se sindikatima, a ne politicarima. 700 KM jeste previse, ali to su trazili sindikati, treba se zapitati koliko ce njima biti povecanje, nece puno manje sigurno.
Idi bolan vuk .samotnjak u SDA trazi od Izetbegovica zlatnu kasiku. I nek te zaposli.. Mozda dobijes vece mjesto...zbog tvoje srcanosti... i pozrtvovanosti ....hehehehe.... Nadam se da ce netko od njih ovo vidjeti..i prepoznati tvoj potencijal...Napaceni jadni bosnjoooo :D
Prikaži sve komentare (132)