jedno pitanje? jel neko zna naplacuje li se sada gradski prevoz,,, citao sam u nekim medijima da se ne naplacuje jer kao vlada kantona je to regulisala,,, a jutros sam usao u centrotransov bus i naplacuju mi kartu 1,60KM a inace na njihovim linijama npr z.stanica-vogosca je 1.20KM,,, ja sam se vozio jutros od buca potoka do fabrike duhana to jetacno 2 kilometra i 1,60 mislim da je ovo pljacka ne samo mene vec svih gradjana ovog grada...
Iskreno da ti kažem i treba tako. Kada god je neki štrajk, ko prvi uleti kao alternativa, uleti Centrotrans. Nisu ni oni budale, neće da budu alternativa, a toliko je kvalitetnije voziti se sa njima, nego sa papcima iz grasa.
Prva vrlo bitna stvar.Nije uredu ljude blatiti koji voze.Kuponi koji su Grasovi su vazeci u svim vozilima osim komercijalne linije.To sto ti i tebi slicni nemaju kartu moraju da je plate i to je sasvim udure.Tako da gradjani nisu prisiljeni kupovati pored kupona.Drugo linije ni TARIFE Centrine nemaju nikakve veze sa Grasovim,jer ovo je alternativa Grasu.Pa prema tome dzaba pricas o pljacki.
Prikaži sve komentare (55)