Ovo je vjerovatno neka druga Banja Luka. Nešto ne vidim ove pro-GRAS komentatore kako se žale na Četnike, kao što su se žalili na one što su došli da voze. Sad niste nacionalno osvješteniji od nas ostalih kao nekidan? Ha, bagro? Molio bih samo policiju da objavi javno kada će da ih bije. Imam spremne kokice i stolicu na razvlačenje. Pa da zauzmem kakvu finu poziciju za predstavu.
kao prvo vidim da si ti nepismen zato sto ne razlikujes ko je zensko a ko musko a drugo seronjo taj film neces moci pogledati klosaru jedan jebe ti familiju svak pojedinacno od radnika grasa supcino imas li ti djete dali mislis o njemu kad tako drugima zelis
Pa nekidan napisa: "Vaše žene su uz vas". Jedino ako nije brak između dvije osobe istog spola pa se ti smatraš ženom tu. U svakom slučaju, pojam "nepismen" potražiti u rječniku. Dalje: 1. U našem jeziku postoje tačka i zarez. Mogao (valjda ovaj spol zavisi od raspoloženja) bi naučiti kada se koriste. 2. Nije "djete" već "dijete". 3. Nije "dali" već "da li". 4. Nije lijepo psovati. Ali, šta drugo očekivati od nekoga ko nije naučio drugačije razgovarati. Opraštam ti.
Prikaži sve komentare (85)