Barcelona je totalno u kanalu. Dovode penzionere, a do skora imali penzionere u timu i jedva ih se riješili. Levandovski, Gundogan, treba da dovedu još Humelsa, Gecea i Rojsa i eto Borusije iz 2012 godine. 2012 su to bili top igrači, danas već poprilično istrošena roba. Levandovski može još godinu dvije, dok je ovaj totalno kritičan.
Kako ste glupi vi kad krenete pljuvat svakoga ko ima preko 30 godina.Pa Mesi je u 35oj bio najbolji igrac Svjetskog prvenstva.Gundogan je ove sezone bio fantastican.Lewandowski ima 34 i najbolji strijelac LaLige,Modric 38 godina razbija,Benzema 35,itd.Lewa je doveden za 50 miliona i nek odigra jos 2 sezone kako je ovu odigro,i opravdace te pare,Gundogan je dzaba dosao i ne prima veliku platu.
Mani tih priča. Razbija Modrić, tako razbija da mu je odmah poslije Sitija i njegove sramotne igre u Manchesteru, odmah poslije utakmice rečeno da će mu minutaža biti smanjena, plus odmah kupljen igrač od 105 miliona. Staro je staro. Igrali su Messi i Ronaldo do skora, ali zadnjih godina su sve gori, kako jedan tako i drugi.
Prikaži sve komentare (5)