28000 Bošnjaka je branilo hrvatsku a njih 1860 dalo život za hrvatsku dok su bosanski katolici pljačkali humanitarne konvoje palili žive civile i u zasjedama ubijali prave Hrvate poput Blaža Kraljevića a sad uživaju u hrvatskoj i troše pare hrvatskih obaveznika. A gdje spomenik Bošnjacima u Zagrebu.
Ima jedan ispred Dzamije spomenik ali se slazem da spomenik za Bosnjake poginulim tokom Domovinskog rata treba dici u centru grada Zagreba....koliko me sjecanje sluzi, Bosnjaci su u Hrvatskoj vojsci slati na najteza ratista, nisu ih stedili....
A jel, 28k Bošnjaka ratuje 1991. u Hrvatskoj, a prema jugo popisu u RH tada je živjelo ukupno 40k ljudi muslimanske vjere. Inače ovaj dokument govori o 928 muslimana u HV-u https://www.hrsvijet.net/index.php/vijesti/132-hrvatska/35489-tko-govori-istinu-o-broju-muslimana-u-hv-u-muftija-hasanovic-ili-dokument-morh-a . I taj spomenik u Zagrebu o poginulim je pod velikim upitnikom. Popisani su svi muslimani Albanci, Romi, a veliki dio Bošnjaka je poginuo u HVO-u u BiH početkom rata 1992.
Prikaži sve komentare (180)