PA normalno zato što UMIJU, a ne zato što su UKRALI. To UKRALI je kod naših političara uvezanih sa SKY narkodilerima. Pa pogledajte s kim se ti bogati druže, B.Gatesu jedan od najboljih prijatelja Warren Buffet koji je vjerovatno najbolji investitor ikada. Oni kad izadju pričaju o investicijama, biznisima, poslovima, ne pričaju o vjeri o nacijama. DA im sutra uzmete sve i jednu marku opet bi bili milioneri kroz godinu dana. Siromašni su siromašni zato što ne umiju i ne znaju bolje.
Pogledajte one što su dobili na JACKPOTU milione, a prije toga bili siromašni. Više od JEDNE TREĆINE njih bankrotira!! Dzaba ti pare kad ne znaš sa njima. Znači ako nemate to je do vas, prihvatite to i počnite nešto raditi, ovako se samo tješite da je tamo neki Gejts kriv i da vam je on ukrao pare iz dzepa a vi ne znate riješiti jednacinu iz osnovne sa dvije nepoznate, da ne kazem pročitati knjigu na engleskom.
Bill Gates bio najjači u matematici na čitavoj godini na hebenom HARVARDU!!! Teško bit najjači i u hastoru a ne na takvom fakultetu.. pa prije Microsofta mu rekli hajde da upoznas ovog sto je drugi najbolji i tako krenula priča... siromašnim se prosipa priča da je neko tamo kriv za to njihovo i da nije do njih i eto... bill gates bio najbogatiji čovjek na svijetu davno prije vakcina i korone, ali hajd ti to objasni ispodprosjecno inteligentnom covjeku koji nece da uci nista vise.
Prikaži sve komentare (55)