americka demokracija???ahahh u to samo Arapi vjeruju josa sa nasim bosnjama!Amer. demok. je pocela Trumanom,Eisenhowerom,Kennedyem obnog trenutka kada su vlast prepustili vojno ind. sektoru!Famu o demokraciji odrzavama samo Hoolywood i main strim madiji koji zaglupljuju staado!Ameriku vode lobisti sa Captol Hilla oligarhija i mediji koji su svi u vlasnistvu jednog covjeka Ruperta Murdcha. KOja kqrčeva demokracija kad je gornjih 1% ima više nego donjih 45%?
koja q demkraciju u kojoj pobjeduje onaj sa manje glasova?? KOja q demokracija kad su svaki izbori pod sumnjom pocevsi od Keneddya!KOja qrčeva demokracija u kojoj jedan glas u Wyomingu vrijedi i koliko 68 glasova u Kaliforniji ili 5 u Utahu? OSNIVAČI stu osmislili sustav koji se ne moze mjenjati. SAD je defacto jednostranačka drzava u koju vode deep state drzava,i mainstreem madiji. kAzu da se sve u SAD vrti oko 50 familija koje su vecinki vlasnici svih vecih fondova u Americi.
de nek me Bosnjo demantuje??? Sta ocekivati od naroda koji je do jucer plakao na PAlestinom a danas pakaš liže tom istom NATU i AMerici. ALi sta reci od naroda koji svoje agresore (Turke) slavi i uzdize!! Sta reci narodu koji vjeruje Torabiju? ja mogu samo reci ovo: Govedo stani u red da primis 5 vakcinu,samo za to i jeste! I da jos malo Americi pakaš lizite, pa prihvatite i LGBT vrijednosti, i nek vas sutra zovu roditelj 1 i roditelj 2!
Prikaži sve komentare (40)