Jedini cilj ovog rata jeste da uk i sad uniste rusiju. Pokusavaju to na sve nacine, salju ukrajini oruzije kako bi rat trajao sto duze i time usporili rast ruske ekonomije dok oni svoju jacaju. Tu su i pokusaji kreiranja unutarnje pobune gradjana rusije da smjene vlast. Zasto SAD i UK niti jednom dosad nisu dali prijedlog i pozvali na diplomatske razgovore i pokusaju zaustaviti rat, logicno jer oni zele ovaj rat najvise na svijetu.
I budimo realni niste vi ni dofatili rusku ekonomiju nego je jos vise ojacala, a putin je napravio recesiju i bankrot zapada bez ispaljenog metka prema njima za veoma kratak period. Izjavio je da je ovo kraj kapitalistickog robovlasnickog poretka u svijetu i izgradnja novog gdje ce slabije razvijene zemlje imati priliku napredovati i rjesiti se okova zapada. Kaze da se zapad smatra "bogovima" koji donose sve odluke ignorisuci misljenja pstalih zemalja.
...to bi mozda i imalo nekog smisla da je Ukrajina napala Rusiju iz cista mira i okupirala im 1/3 teritorije,a ovako je to sto si napisao nevidjena budalastina...vi djik@ni ste stvarno poremeceni...
Prikaži sve komentare (124)