Neka je pola istina , previse je. Vjerujem ovoj zeni. Sta je sve trijezna budala u stanju smisliti, a tek pijana i drogirana.. Dovoljno je da ga gledala u takvom stanju svaki dan, da je nije ni pipnuo. Valja narkomana i pjanduru slusati svaki dan kako baljezga.
Pa nije nista istina, u tome je fazon. Jest pio i drogirao se, al fazon je sto je ona uvijek slikala njega u nesvjesnom stanju.Svi su mislili da je zbilja zlostavljana i Depp je bio cancelovan dok nije doslo do sudjenja. Onda su posli izlaziti dokazi koji pokazuju da je zapravo ona nasilnica i da je fizicki zlostavljala ona njega, a ne on nju. Cijela americka javnost je sada na Depovoj strani. Kucka je procitana.
Narkomanija i alkoholizam su bolesTi i opravdavaTi nasilje nad nekom samo zaTo sTo je ovisnik je bolesno. PrijaviT cu komenTar. Kakvo bolesno ponasanje. Nije mogla da ga osTavi ako nije mogla podnijeTi ovisnosT? *iako je dokazano veci ovisnik od njega) STa nije imala gdje? Pa nije Rabija iz Buca Potoka pobogu. KLEVETA je lagati o necijem karakteru i postupcima / cuj dovoljno je gledati ga. Ovo nije sudjenje da li AMber bilo tesko, vec da li je lagala i dokazalo se da jeste. Kakva bolest.
Prikaži sve komentare (98)