Ilhan Omar, koja takodjer nosi hidzab, je zastupnica u Minnesoti, SAD-u, gdje je krscanstvo apsolutno vecinska religija. I onda dodje jedan Kljuic i zali se na hidzab u gradu/drzavi gdje je islam najbrojnija religija. Apsurdan je i islamofobican.
Pa kud nju nadje?!? Ne postoji gluplja osoba od te Ilhan i isprovaljivala se do sada xy puta svojim glupim izjavama. A taj najveci grad/drzava treba biti glavni grad svih, ama bas svih od Une do Drine od Save do mora i sa svojim neutralnim stilom trebao bi biti magnet za sve religije i nacije koji zive u BiH bez da forsira bliskoistocnjacki trend u javnim funkcijama. Nazalost to je danas SDA šiša-kasaba nastala na razvalini nekadasnje Sarajevske metropole, pojma kosmopolitizma i suzivota.
@PostDiplomac Hajd procitaj moj komentar opet polahko i s razumijevanjem i uvidi da tvoj komentar ide u skroz drugom pravcu. Srđan Mandiđ (koji je btw i sam osudio ovaj ispad) je nacelnik u Sarajevu u kojem je 81% Bosnjaka. Zar ti to ne govori dovoljno o nekoj neutralnosti o kojoj pricas?
Prikaži sve komentare (393)