Cestitam profesore! Ne znam da li citas Klix i komentare, ovdje medju komentatorima ima bar deset boljih od tebe za tu poziciju, samo da znas. Nema njih nigdje u javnosti, skrivaju se iza nickova, al su jaaaako pametni vjeruj mi. Mozda bi ti i bili konkurencija samo da su zavrsili fakultet. A nisu zavrsili fakultet jer su pali na prijemnom, kazu trebala stela... Interesuje me da li postoji vijest koju ovi komentatori ne bi okaljali?
Nadam se da si dobio ekstra kolut salame za svoje budalaštine. Čovjek je nestranački koliko je to i npr Slavo Kukić. Ili kao što su članovi CIK-a nestranačke osobe. Postoje neke pozicije gdje se u svrhu određenih političkih ciljeva ili čak i pravnih normi, postavlja stranački vojnik koji naravno nije član te stranke. Nedavno smo gledali taj cirkus u Sarajevu sa jednom botinom koja je kao pristupila SDA "iz inata" nakon što je smijenjen sa položaja
@Klixonja: Ja, i? Gdje vidis da sam tvrdio da ima ili nema ikakve veze sa SDA? Ja sam pratio rad ovog covjeka, i svjedocim njegovoj sposobnosti za funkciju koja mu je povjerena, svejedno mi je da li je blizak ovima ili onima. A ti "pametni" drugi put se drzi teme razgovora, vidim da ti se SDA prikazuje gdje god pogledas.
Prikaži sve komentare (17)