Dobro, odlicna fotografija, vrlo bitna tema, sve je vrlo kreativno odradjeno. I? Sta konkretno je poduzeto osim samopromocije ? Zasto niste uz ovaj shooting i svu medijsku kampanju oko obicne slike usmjerili na nesto konkretno, neku akciju ciscenja , skupljanja plastike itd? Nesto od cega zaista mozemo kao drustvo imati koristi?
Ti nisi do kraja pročitao post. Na stranici ima nekoliko linkova koji pozivaju na konkretne akcije, a evo pokrenulo je i diskusiju. Mene je prvu malo trznulo da razmislim i iskreno iznenadile su me neke činjenice koje sam pročitala u tekstu a koje nisam znala.
Procitao sam post i bas zato i jesam komentarisao. Podijelili su nam par opstepoznatih savjeta, opet ponavljam nista konkretno. Naravno da sve ove stvari trebamo primjenjivati u svakodnevnici, ali npr mogla se donirati stara odjeca za reciklazu, pokrenuti neka konkretna akcija za reciklazu boca, plastike itd, akcija ciscenja naselja, napraviti divan event i za roditelje i djecu. Ovako je najveci akcenat na fotografu i njenim slikama.
Prikaži sve komentare (17)