Kada netko bude osuđen za zločine počinjene nad Srbima u okolini Srebrenice, Srbi će se drugačije ponašati, ovako tjeraju inat (sve je to politika)
Srbi su imali priliku takozvane "zločine" da predstave u HAG-u. Osam godina se sudilo Naseru Oriću i šta? Ništa! Gdje su ti snimci Nasera gdje ubija vlahe? Nema ga nigdje! Gdje su ti logori Srba? Nema ih! Gdje su mrtvi Srbi? Nema ni jednog! Srbi su Srebrenicu napadali vojskom a ne sa ženama i djecom. Liste mrtvih koje su Srbi donijeli u HAG su DOKAZANO falsificirane. Umrli iz okoline Sarajeva, Pala, Vraca, Sokolca tamo 89, 90, 91 itd... NO PASSARAN!
Ali ironično, Srbi su znali dovesti Naseru kao "svjedoka" lika koji je LIČNO učestvovao u ubijanju civila iz Srebrenice jula 95-te godine. I to čovjeka koji je poslije "nestao" (čitaj pobjegao u Srbiju gdje je dobio LAŽNI IDENTITET) a zna se vrlo dobro da je neka ubistva i sam LIČNO naredio a neke i obavio. Toliko o tome! SVI SRBI SU ZLOČINCI BEZ IKAKVE RAZLIKE OD ODOJKA DO MATORE DRTINE PRED SMRT BEZ OBZIRA NA POL I DOB!
Prikaži sve komentare (24)