Ne treba bjezati od strucne pomoci, ali u BiH je izuzetno tesko pronaci osobu koja ce pruziti strucnu pomoc!!! Znam za neuropsihijatricu iz Tesnja koja je zeni napisala uputnicu u bolnicu bez da je ikada vidjela, a sve u suradnji s radnicima iz Socijalnog kako bi se njima bliska osoba domogla stana u kojem je zena zivjela. Porodica zene je od strane tog istog Socijalnog ucijenjena gubitkom radnog mjesta i nemogucnoscu pronalaska novog ako poduzmu bilo kakve pravne mjere po tom pitanju.
U pravu si djelomično. Psihijatrija je pseudo-nauka, niko ne zna šta je stvarno u ljudskoj glavi, a oni liječe tabletama koje razaraju psihu i uništavaju zdravlje općenito. Kad se hoće uzeti Imovina, služe se psihijatrijom. Ali imovinu bolesne osobe uvijek nasljeđuju srodnici, ne može se država ili bilo ko nepoznat okoristit o to. A varati bolesnu osobu je krivično djelo, također.
Da kad je stan na necije ime, ali kada je osoba korisnik firminog stana koji jos nije otkupljen, onda se puno prstiju tu upetlja. Svako zeli dio "kolaca". Takva nam drzava, nakaradna, pa se sve moze ako imas nekog iza ledja.
Prikaži sve komentare (73)