Ima puno vise normalih ljudi od radikalnih homofoba, tako da ce (nadam se uskoro) parada ponosa biti odrzavana bez policije. Radikale i ljude zatrovane vjerskim dogomama treba gurnuti na margine drustva, a ne birati u vlast.
@hamo Strah u vasem slucaju je strah od nepoznatog, zato i jeste radikalni, fanatici, idioti zatucani vjerskim dogmama koje obecavaju vjecni zivot, raj i ostale gluposti. Nemas sta ti stiti djecu od lgbt zajednice ili se rodis tako ili ne, nema tu ucenja, nema tu postajanja, jedostavno se rodis i svidja ti se isti spol. Pedofilija je prisilno iskoristavanje djece u seksualne svrhe, homoseksualizam je dobrovoljan odnos izmedju dvije odrasle osobe, nemaju nikakvih dodirnih tacaka.
@hamo al kad smo vec kod pedofilije, toga ima puno u religijama, od spavanja sa devetogodisnjakinjom, preko skandala koji potresaju crkvu, do uzimanja robinja i prisilnog seksa s njima. Toliko o vasim "moralima" i zastiti djece. Bolje se pobrini da se ukinu ugovoreni brakovi, udavanja maloljetne djece za vjerske lidere (pedofile) itd.
Prikaži sve komentare (118)