Ako od ovih iko zaglavi dana robije prijavljujem se da rastavim jedan respirator na sastavne dijelove i pojedem ga do zadnjeg šarafa.
Zapadne zemlje vam nece dati vakcinu jer ne zele da petljaju sa muslimanima i smatraju ih talogom Evrope. Rusi nece dati vakcinu jer ste Lavrova otjerali kad je bio, misleci da ste ga ismijali, a sami ste sebe syebali za nabavku vakcine. Umjesto da za to vrijeme makar od kineza nabavljate vakcine muslimani rasipaju vrijeme oko ikone. Receno vam je odmah da od tog nema nista da dzaba podvaljujete Baji. Baja je slobodan, nikad jaci i osvaja izbore, a ikonu vise niko i ne pominje ha ha ha
Ko god dodje na vlast bice konstantna blokada. Nemoguca drzava, sklepana 95. za potrebe izbornih poena stranih predsjednika. Ekonomija nikog ne zanima. Sve je zatrovano nacionalizmom. Svi cekaju izjavu onog drugog da odgovore da ubiju poene kod nepismenog naroda, i tako u krug parazitiraju od izjave do izjave, konkretno ne znaju nista uraditi osim pljackati za sebe. Pametni odlaze, ostaju poslusni i podobni koji sluze kao koreografija za odrzavanje izbora. Demokratija i izborni proces su farsa.
Prikaži sve komentare (142)