Novokomponovane sarajlije zelene povrsine podsjecaju na kopanje, oranje, kosenje i sve ono od cega su pobjegli u grad da bi bili portiri kondukteri, revizori a boga mi i politicari.
@Petinacin Kod Srdana Mandica na profilu kada komentarisu svi imaju ove titule top fanovi jer su botovi koji samo njega komentarisu i posjecuju i dijele vijesti. Sta ce moraju lagati narod da im sjajno kampanja ide. Vidjeli smo i procitali sta je Azemina Tomljenovic napisala i na koji nacin je istupila sa liste i kandidature. Takode smo vidjeli i Kojovica kako kaze da SE NE SJECA da li je bio u Armiji i clan Yutel-a u ratu Ha Ha Ha. Rekli ste sve sami o sebi.
@Petinacin Ma ubice vas sve nacelnik Opcine Centar i trenutni i buduci a to je nacelnik Nedzad Ajnadzic.Iza tog covjeka stoje projekti,crno na bijelo dokazi koliko je rada i truda ulozio u svoj mandat.Stoje slike prije i poslije.Stoje godinama nerjesivi problemi koje je on rijesio.Za Ajnadzica DJELA GOVORE.Mozete ga voljeti ili ne-ALI COVJEK RADI I URADIO JE VISE NEGO IJEDAN NACELNIK IKAD.BROJ PROJEKATA SVE GOVORI-njih cak 156,ko ne vjeruje ima neki big problem u mozgu
Prikaži sve komentare (111)