@Brufen 600 mg Samo si jednu stvar zaboravio. Hrvati su prvi glasali za nezavisnost BiH, prvi stali u odbranu BiH teritorij dok vi niste ni postojali, primili 40.000 izbjeglica iz BiH, poslali vam ove Iz Odreda El Mudzahid da vam pomognu protiv Srba a vi ih okrenuli da kolju Hrvate, i slag na kraju 26.1.1993. Na Dusini ste pobili sve Hrvatsko sto je hodalo i tako zapoceli Hrvatsko - muslimanski sukob u BiH. Poslije rata sta ste radili Hrvatima ima se dugo pisati
@gooUser1599081167 Kako su Hrvati mogli prvi glasati za nezavisnost kada su svi glasali u isto vrijeme ??? Što se tiče El-Mudžahid odreda, vi ste ih smisleno slali poslije sastanka u Karađorđevu gdje je Tuđman podijelio BiH sa Miloševićem. Dusinu svakako procesirati ali vi ste krenuli u otvoreni rat jer ste dogovorili podjelu BiH.
@gooUser1599081167 Vaša retorika oko toga ko je počeo rati između ARBiH i HVO/HV apsolutno nema smisla. Vi pokušavate nametnuti tezu da je ARBiH započela rat sa HV/HVO i tako se stavila u potpuno okruženje 😂😂😂. To ni pas s maslom ne može pojesti. A da ne pričamo o pljačkama konvoja, ubijanju vozača i putnika u konvojima, koncetracionim logirima i UZP-u za koji je presuđena HB.
Prikaži sve komentare (64)